Известие

Collapse
No announcement yet.

Добър диагностик...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добър диагностик...

Здравейте,
    Предложете ми добър диагностик за бензинов двигател (2000 ТС).
    А,ида е нормална цената,да не иска да му оставям колата на излизане
    Lancia Phedra 2,2HDI Alfa Romeo 164 2,5TD

Диагностика на какво ти трябва
    Каква е колата 2000ТС не е достатъчно
    sigpic

Comment

Става въпрос за 164-ка 2000 ТС.Бензинов двигател
      Мислех че си личи от аватара...

Comment

Първоначално публикувано от filco
        Става въпрос за 164-ка 2000 ТС.Бензинов двигател
        Мислех че си личи от аватара...
        Абе аз съм малко кьорав, но по-добре ще личи в подписа
        За диагностика отиди във ВантоТрейд, АутоИталия или Италсервиз Имат нужната техника за това и не е някаква безбожна цена, излиза около 20-тина лв.
        Какво и е на колата, че ти трябва диагностика
        sigpic

Comment

На празен ход се мъчи да загасне
          Най-лошото е че сам си го направих!Сълзеше ми семеринга на делкото,свалих делкото да го чистя и....После смених двата палеца,двете капачки(дистрибуторни) и нови свещи....НИЩО...Прави го и на газ и на бензин.Благодаря за сервизите,ама дай предпочитание за един от трите.
          10х!

Comment

Ако си вадил делкото да не си го презацепил с един зъб грешка?
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
              да бе с два а бре бобо ти от марс ли падаш бре тез делка са само разпледелители нямат зна4ение за центровките на колата по скоро проблема е:дебитомер клапан за празен ход дат4ик дроселова клапа!А колкото до диагностик нека съседите ти да кажат аз съм малко дале4ко

Comment

Най-добре е да отидеш във ВантоТрейд Ама много интересно се е получило след смяната на тия неща Гърми ли ти на ГАЗ сега Може да се е прецакал и актуатора за празен ход и да не може да поддържа оборотите стабилни На високи как е?
                sigpic

Comment

Относно зацепването,там грешка неможе да има.Може да се обърне делкото на обратно и 1-ви цилиндър да отиде на 4-ти.Тогава няма да пали
                  А иначе не ми е гърмяла на газ,а около 1000 оборота двигателя се успокоява,а над 3000 става друга кола
                  А,и още нещо.Искам да гледам какво ми правят по колицата!Не съм от хората които ще я оставят в сервиза и ще пия едно кафе!!! Малко съм темерут

Comment

Как така над 3000 оборота става друга кола Почва да върви много или не ще да върви съвсем
                    Относно гледането, мисля че няма да има проблем, все пак ще ти правят диагностика, няма да я ремонтират, за да им пречиш
                    Провери си и клапана, който подава ГАЗ и системата, която спира бензина, когато си на ГАЗ Да не би да меша горивата и виж дали имаш ток на всичките свещи
                    sigpic

Comment

И моя съвет е да отидеш във Ванто , ако ги питаш дават да гледаш. Иначе на един приятел му правеше така колата и се оказа не добър контакт на температурния датчик и попрецакал се дебитомер, след диагностиката и ремонта във Ванто вече два месеца е пушка а му взеха 24 лв.

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        Първоначално публикувано от Bobo
                        да бе с два а бре бобо ти от марс ли падаш бре тез делка са само разпледелители нямат зна4ение за центровките на колата по скоро проблема е:дебитомер клапан за празен ход дат4ик дроселова клапа!А колкото до диагностик нека съседите ти да кажат аз съм малко дале4ко
                        Ко се хилиш бре откаде да знам че неможе на нормална кола може а и кат не си пишете годините в подписа така е ше гадаеме Оди у ванто и да гадаят те
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря на всички
                          Утре ще се занеса до Ванто да изясниме проблема.
                          А за Dodo 155, над 3000 е като самолет

Comment

Първоначално публикувано от filco
                            А за Dodo 155, над 3000 е като самолет
                            Е значи проблема ти е нещо малко, щом колата само на ниски се бъзика Момчетата в сервиза ще я оправят, сигурен съм
                            Между другото, всички Алфи над 3000 са самолети

p.s. Пиши после какво е станало, къде е бил проблема
                            sigpic

Comment

проблем

какъв дебитомер,бе,стиго с тиа дебитомери,вече ми звучи като водомер! Няма такива филми-ако е с л-сонда(некои с мотроник мл 4,1 нямат),е възможно тя да е дала фира,а най-напред свали актуатора за празен ход и го почисти със спрей за ръжда
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X